Salată de fructe de marshmallow

Salată de fructe de marshmallow
Salata de fructe cu marshmallow durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 237 de calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați mandarine, cocktail de fructe, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salată de fructe cu bezele , Salată de fructe cu nalțe și Salată de fructe favorită .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire, combinați fructele, nucile pecan și smântâna. Încorporați toppingul și bezelele. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat
1-1/2 Cani De Piersici Tăiate Felii Congelate, Dezghețate Sau 1 Pachet (10 Uncii) Zmeură îndulcită Congelată, Dezghețată, Nedrenată1-1/2 Cani De Piersici Tăiate Felii Congelate, Dezghețate Sau 1 Pachet (10 Uncii) Zmeură îndulcită Congelată, Dezghețată, Nedrenată
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salată de fructe în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cakebread Reserve Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Cakebread Reserve Chardonnay
Cakebread Reserve Chardonnay
Chardonnay Reserve din 2014 oferă arome seducătoare de proaspete, cremoase de măr auriu și fructe asiatice de pere, frumos completate de note de creme brulee, vanilie și minerale. Bogat și plin la palat, vinul dezvăluie un miez de arome profund concentrate de mere, pepene galben și citrice, care își mențin intensitatea pe parcursul unui final lung, cu nuanțe minerale. Cu rezerve profunde de fructe cuplate cu un echilibru exemplar, Chardonnay Reserve este delicios acum, dar va îmbătrâni frumos în sticlă încă 5-7 ani. Asorteaza acest vin cu supa de cartofi dulci cu castane si rachiu.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista