Salată de fructe de iarnă Zesty Lime și Ginger
Salata de fructe de iarnă Zesty Lime și Ginger este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați suc de fructe de pasiune, coajă de tei, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fructe Cu Pansament Cu Miere De Ghimbir, Salată de fructe compusă cu sirop de ghimbir-Lime, și Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de fructe de pasiune, zahărul brun, coaja de tei și ghimbirul într-un castron mare până când zahărul s-a dizolvat; pus deoparte.Segmentați portocalele: feliați 1/4 inch de sus și de jos de 1 portocaliu și așezați-l plat pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit de tăiat, urmați curba portocalei și tăiați orice coajă rămasă și miez alb. Feliați între membrane pentru a elibera segmentele sau Supremele. Aruncați segmentele în castron cu pansamentul și aruncați membrana și cojile. (Chef Michael Symon demonstrează cum să segmentați citricele în acest videoclip Chow Tip.) Repetați cu portocalele rămase.
Adăugați kiwi și ananas în castron și amestecați ușor până când fructele sunt acoperite uniform.
Se servește imediat sau se răcește la frigider până la 2 ore înainte de servire.