Salată De Fructe

Salată De Fructe
Salata de fructe Potpuriu ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de ananas, piersici, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Salată De Fructe, Amestec De Fructe, și Amestec De Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați portocalele, piersicile, ananasul și marshmallows. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, iaurtul și zahărul până se omogenizează; se toarnă peste fructe și se aruncă pentru a acoperi. Se da la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista