Salată de fenicul și portocale cu Pesto de nucă

Salată de fenicul și portocale cu Pesto de nucă
Salata de fenicul și portocale cu Pesto de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 281 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Pui Cu Nuci De Fenicul, Salată asiatică de pere, fenicul și nuc, și Salată prăjită de sfeclă, fenicul și nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: mortar și pistil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Alegeți câteva dintre frunzele cu frunze din vârfurile fenicului și rezervați. Tăiați și rezervați tulpinile pentru placare și pentru gătitul peștelui în rețeta de macrou. Dacă stratul exterior al oricăruia dintre becuri este zdrobit sau pare oarecum uscat, îndepărtați și aruncați un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Tăiați becurile în jumătate, pe lungime și puneți-le pe o suprafață plană.
4
Tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți egale, astfel încât să arate oarecum ca secțiuni ale unei pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
5
Încălziți o tigaie mare și adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este ușor fierbinte, scoateți tigaia de pe foc. Aranjați feniculul într-un singur strat în fundul tigaiei și condimentați cu sarea și fulgii de ardei roșu. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, netulburată, până când feniculul devine maro deschis pe prima parte, 3 până la 5 minute. Folosiți o spatulă sau clești pentru a întoarce feniculul pe cealaltă parte. Când se rumeneste pe a doua parte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați vinul alb. Condimentează cu sare, după gust și întoarce tigaia la foc. Gatiti peste o flacara mica pana cand tot vinul s-a redus. Cum vei ști? Veți auzi sfârâitul fenicului în ulei când vinul se usucă. Introduceți un cuțit în câteva bucăți de fenicul. Ar trebui să fie fragede și productive. Dacă nu, adăugați 1/2 cană de apă. Gatiti pana cand apa se evapora. Dacă este necesar, adăugați la o altă ceașcă (sau poate mai mult dacă bulbii de fenicul erau neobișnuit de mari), în trepte mici, pentru a găti feniculul până când este fraged. Gustați o bucată mică pentru condimente. În mod ideal, ar trebui să rămână foarte puțin lichid la sfârșitul procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți feniculul din tigaie și lăsați-l deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Folosiți un mortar și un pistil pentru a macina nucile. Alternativ, tăiați-le cu un cuțit mare. Într-un castron mic amestecați nucile cu sucul de lămâie, un vârf de sare de mare, uleiul de alune și lichiorul de portocale. Gust pentru condimente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Ulei De AluneUlei De Alune
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Transferați feniculul într-un bol de servire și aruncați cu o parte din pesto de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați secțiunile portocalii și frunzele de rucola cu 2 linguri felii de tulpină de fenicul și aruncați pentru a amesteca. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista