Salată De Fasole Și Porumb Cu Grătar Chipotle

Salată De Fasole Și Porumb Cu Grătar Chipotle
Reteta Chipotle gratar Salata de fasole si porumb este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 453 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la foodblogga.blogspot.com are 4 fani. Un amestec de ardei chipotle în sos adobo, ardei gras, porumb urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Salată De Avocado De Porumb Cu Roșii De Fasole Neagră Chipotle, Chipotle Lime unt pui prăjit întreg cu fasole neagră + salată de porumb, și Chipotle-Salată De Pui La Grătar Cu Mango.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Outpostul Howell Mountain Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 din 2008"Dens și puternic, dar minunat de bogat, suplu și bine structurat la bază. Oferă arome de mure, pământ argilos proaspăt și pâine prăjită fumurie, cu fructe de pădure coapte, dar concentrate, mocha-espresso și arome de piper alb. Bea acum până în 2012. 950 de cazuri făcute.Wine Spectator93 puncte
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista