Salată De Fasole Verde-Cartofi

Salată De Fasole Verde-Cartofi
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Salata de fasole verde-cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă verde, oțet de vin, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Salată de cartofi și fasole verde, Salată de cartofi și fasole verde, și Salată de fasole verde și cartofi noi.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și apa pentru a acoperi într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole verde și gătiți 7 minute sau până când cartofii sunt fragede; se scurge. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
ApăApă
3
Tăiați fiecare cartof în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Bateți împreună oțetul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare; adăugați cartofi și fasole verde, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista