Salata de fasole Garbanzo este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan garnitură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Fasole Garbanzo, Salată De Fasole Garbanzo, și Salată De Fasole Garbanzo.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați fasolea, ceapa, pătrunjelul și menta. Într-un borcan cu capac etanș, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, zahărul, sarea și piperul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Usturoi
Fasole
Ceapă
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Zahăr
Mentă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.