Salată de căpșuni și rucola cu sos de alune
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de căpșuni și rucola cu sos de alune ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de rucola, ulei de canolan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Căpșuni Și Rucola Cu Sos De Alune, Panglici prăjite de dovleac cu rucola, Pancetta și salată de alune, și Friscruce și salată de ridiche cu sos de alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți nucile într-o tigaie superficială în mijlocul cuptorului până devin aurii, 10 până la 15 minute. Frecați nucile calde într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea (nu vă faceți griji dacă unele piei nu se desprind). Se răcește nucile, apoi se toacă grosier.
Bateți împreună oțet, suc de lămâie, șalotă, zahăr și sare și piper după gust.
Adăugați uleiuri într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Aruncați împreună rucola, căpșunile, alunele și pansamentul. Împărțiți salata între plăci și punct cu brânză de capră.