Salată de curcan fierbinte cu biscuiți de salvie

Salata de curcan fierbinte cu biscuiți de salvie este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 168 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tulpini de țelină, sos de salată, curcan tăiat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Salată De Curcan Salvie, și Salată de curcan Pecan, salvie și Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Se amestecă maioneza și 2 linguri Bisquick se amestecă într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă curcanul, brânza, țelina și ceapa, se lasă deoparte.
Se amestecă 2 1/4 căni Bisquick mix, laptele și salvia doar până se formează aluatul moale.
Așezați pe suprafață generos presărat cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori.
Tăiați cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch înmuiat în amestec Bisquick.
Așezați aproape împreună în jurul marginilor tigaiei pătrate unse, 9x9x2 inci.
Puneți amestecul de curcan în movilă în centrul biscuiților.
Coaceți neacoperit 18 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc și salata este fierbinte.