Salată de creveți în cupe de pepene galben
Salata de creveți în cupe de pepene galben este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $ 5.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 354 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Creveți în salată de pepene galben, Salată de creveți și pepene galben, și Cupe De Pepene Galben Rece.
Instrucțiuni
Peel și devein creveți. Aduceți apa la fierbere; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când creveții devin roz.
Se scurge bine; clătiți cu apă rece.
Tăiați fiecare creveți în jumătate transversal și puneți-l într-un castron mic.
Combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente, amestecând bine.
Adăugați amestecul de smântână la creveți și aruncați ușor. Acoperiți și răciți bine.
Tăiați pepenele galben în jumătate transversal cu un cuțit ascuțit pentru a forma 2 căni mari; îndepărtați și aruncați semințele. Dacă este necesar, feliați aproximativ 1/8 inch din partea de jos a fiecărei jumătăți de pepene galben, astfel încât să stea plat. Puneți amestecul de creveți uniform în jumătăți de pepene galben căptușite cu salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.