Salată de creveți, homar și jicama

Salată de creveți, homar și jicama
Salata de creveți, homar și jicama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 391 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de chili, ulei de măsline, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de creveți, homar și jicama, Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C, și Salată de creveți, J Pcerccama și caise.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Dacă utilizați coajă-pecreveți, folosiți foarfece mici pentru a tăia cochiliide-a lungul spatelui curbat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Îndepărtați venele, păstrând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Așezați creveții șilobster într-un castron mare; stropiți cu 2 linguriulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă ceapa și2 linguri suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Creveți la grătar până când sunt opaci în centru, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe o suprafață mareplacă. Gratiți cozile de homar,cu carnea în jos, până când sunt ușor carbonizate, 1-2 minute. Întoarceți carnea în sus și grătiți până când este opac în centru,cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați cozi de homar la farfurie cu creveți și lăsați să se odihnească timp de 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Scoateți carnea de homar din coji;aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Tăiați homarul în bucăți de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Scurgeți ceapa roșie; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei, jicama,verdeață, tomatillos și 1 cană de coriandru.Se condimentează cu sare și mai mult suc de lămâie, dacădorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
VerziiVerzii
JicamaJicama
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Adăugați fructe de mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
13
Burniță
14
Ancho Chile ulei peste; garnisiti cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Regnard Grand Chablis cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Mare Nostrum
Mare Nostrum
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructele albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gurmand.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista