O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, serrano chile, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Papaya Verde În Stil Thailandez, Salată de rață și Papaya verde în stil thailandez, și Salată de Crab și Papaya.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțetul, zahărul, apa, sosul de pește și sarea într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Oțet
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ardei gras, chile, coriandru și crab și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Crabi
3
Serviți salată de crab îngrămădită în jumătăți de papaya.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.