Salată De Crab Fals Mexican Californian Asiatic

Salată De Crab Fals Mexican Californian Asiatic
Asiatice Californian Mexican Faux Crab salata este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 1068 calorii, 22g de proteine, și 86G de grăsime. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de mare și piper, crab fals și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Crab Fals Mexican Californian Asiatic, Prăjituri De Crab Faux, și Faux Ea-Crab Supa.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de sticlă, aruncați împreună ingredientele pentru salsa. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte pentru a lăsa aromele să se construiască. Singur
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
GuyChef spune să-l lase să stea o oră, dar 30 de minute este, de asemenea, în regulă.
3
Combinați avocado tocat și sucul de lămâie, condimentați cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Set aside.In un alt bol de sticlă, adăugați toate ingredientele pentru crabul fals.Aruncați, condimentați cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat după gust.Bine, acum pentru combinarea celor trei biți:.Ai putea face crabul baza, apoi avocado, apoi salsa, acoperită cu smântână.Sau -- ai putea face avocado baza, acoperită cu crab, apoi cu salsa, apoi cu smântână.Sau-ai putea întinde o bază frumoasă de salsa, deasupra cu prostiile și apoi să adaugi avocado, smântână deasupra sau în lateral.Sau-ei bine, începe să-ți folosești imaginația, nu ai nevoie de mine să-ți spun cum să faci totul, nu-i așa?.Le-am servit în casa noastră ca aperitiv în pahare de martini supradimensionate. Te las să ghicești ordinea în care am stratificat biții -- ;-).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista