Salată de conopidă și ridiche
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de conopidă și ridiche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, smântână, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Ridiche De Conopidă, Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, și Ridiche prăjită varză de Bruxelles și conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați conopida, ridichile și ardeiul verde. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Se toarnă peste amestecul de conopidă; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.