Salată De Confetti De Vară

Salată De Confetti De Vară
Salata de Confetti de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 304 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, miere, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată BLT de vară, Salată De Porumb De Vară, și Salată De Vară Cu Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați împreună porumb, fasole lima, fasole verde, roșii, ceapă, avocado, jalapeincroumro și busuioc. Într-un al doilea castron, amestecați împreună ulei, oțet, miere, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole LimaFasole Lima
TomateTomate
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
OțetOțet
BusuiocBusuioc
MiereMiere
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați vinetă în salată și aruncați pentru a acoperi. Dați-l la frigider timp de o oră înainte de servire pentru a-l lăsa să se marineze, dacă puteți sta să așteptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
3
* Albirea Face ca fasolea să fie fragedă șiluminos. Fierbeți-le timp de 30 de secunde, apoi aruncați-le în apă cu gheață pentru a opri gătitul.** Chiffonade este un cuvânt elegant pentru tăierea verdelor cu frunze în panglici. Stackthe frunze, rollup și felie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
4
Auto

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista