Salată de ciuperci sălbatice cu orz și slănină afumată
Salata de ciuperci sălbatice cu orz și slănină afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 320 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șobolani, oțet de vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Rețete similare sunt Walkers ' ciuperci sălbatice, bacon & orz bulion, Risotto De Ciuperci Sălbatice Și Orz, și Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți până la translucid.
Adăugați orz și amestecați bine.
Adăugați ciorba fierbinte de ciuperci și frunzele de dafin și fierbeți timp de 20 de minute sau până când lichidul a fost absorbit și orzul este fraged.
Se lasă să se răcească și se lasă deoparte. Feliați ciupercile și endive și dați deoparte. Tăiați slănina și puneți-o într-o tigaie mare de gătit la foc mediu până când este crocantă.
Se toarnă jumătate din grăsime. Deglazați tigaia cu oțet de vin roșu și adăugați ciuperci și endive și gătiți până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul. Verificați condimentele și apoi aruncați cu orz.
Serviți într-un castron mare.;