Salată de ciuperci sălbatice cu orz și slănină afumată

Salată de ciuperci sălbatice cu orz și slănină afumată
Salata de ciuperci sălbatice cu orz și slănină afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 320 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șobolani, oțet de vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Rețete similare sunt Walkers ' ciuperci sălbatice, bacon & orz bulion, Risotto De Ciuperci Sălbatice Și Orz, și Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați orz și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
4
Adăugați ciorba fierbinte de ciuperci și frunzele de dafin și fierbeți timp de 20 de minute sau până când lichidul a fost absorbit și orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se lasă să se răcească și se lasă deoparte. Feliați ciupercile și endive și dați deoparte. Tăiați slănina și puneți-o într-o tigaie mare de gătit la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
AndiveAndive
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă jumătate din grăsime. Deglazați tigaia cu oțet de vin roșu și adăugați ciuperci și endive și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul. Verificați condimentele și apoi aruncați cu orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
8
Serviți într-un castron mare.;
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista