Salată de citrice și Mesclun cu păstrăv marinat
Salata de citrice și Mesclun cu păstrăv marinat este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, grapefruit, mesclun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon la grătar marinat cu citrice cu salată Tabbouleh, Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale, și Păstrăv saut cu gust de citrice-măsline.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați fileurile de păstrăv în cruce cu cuțitul ținut aproape plat de pește pentru a face felii foarte subțiri; lăsați pielea intactă în urmă. Aranjați feliile într-un vas mare de copt din sticlă, suprapunându-le ușor dacă este necesar.
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de suc de lămâie cu zahărul, boabele de ienupăr, boabele de piper întregi și 2 lingurițe de sare.
Se toarnă marinada peste păstrăv. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, limele și grapefruiturile, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucul, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Transferați secțiunile pe o farfurie mare și strângeți membranele peste vas pentru a elibera sucul. Aruncați membranele.
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu restul de 1 1/2 linguri de suc de lămâie, muștarul și sucul de citrice rezervat. Condimentează cu sare și piperul zdrobit. Aruncați mesclunul cu o parte din pansament și movilă pe farfurii.
Scoateți păstrăvul feliat din marinată, răzuind condimentul și aranjați salatele.
Garnisiți cu secțiunile de citrice, țelină și frunze de fenicul.
Stropiți cu sosul de citrice rămas și serviți imediat.