Salată de castraveți cu pansament Tahini
Salata de castraveți cu pansament Tahini durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Simply Recipes necesită coajă de lămâie, apă caldă, tahini de susan și pătrunjel. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată de năut de castraveți cu Dressing Lemony Tahini, Falafel la cuptor și salată de tăiței de castraveți cu sos de mentă-Tahini, și Sos De Salată Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Semănați și feliați castraveții: dacă cojile de castraveți sunt groase sau amare, curățați-le. Dacă nu, lăsați-le aprinse. Feliați castraveții pe lungime. Scoateți semințele cu o lingură mică. Feliați din nou castraveții pe lungime și apoi tăiați transversal în tăieturi de 1/4-inch până la 1/3-inch.
Aruncați cu sare și lăsați să se scurgă: aruncați castraveții însămânțați, tăiați cubulețe într-o strecurătoare cu lingura de sare.
Lăsați să se scurgă în chiuvetă în timp ce tocați orice altceva și faceți pansamentul.
Faceți pansamentul: într-un castron mare, amestecați tahini, sucul de lămâie și apa caldă până se combină. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie și ceapa roșie.
Clătiți castraveții: clătiți scurt castraveții sub apă rece și uscați-i cu prosoape de hârtie în strecurătoare.
Adăugați castraveții în castron cu pansamentul și aruncați ușor pentru a combina bine.
Adăugați sare și piper negru după gust.