Salată De Cartofi-Portobello
Salata de cartofi-Portobello este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, busuioc, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Gratin de ciuperci de cartofi și Portobello, Cârnați + Portobello Umplute Cu Cartofi Dulci, și Rip Esselstyn ' s Portobello Mushroom Burger cu cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie; scurgeți. Mișto.
Combinați ceapa verde și următoarele 10 ingrediente (ceapa prin usturoi) într-un castron mare.
Adăugați cartofi și ciuperci și aruncați bine.