Salată De Cartofi Jalapeno
Salata de cartofi Jalapeno este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. Această garnitură are 120 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, smântână, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Cartofi Jalapeno, Salată De Cartofi Jalapeno, și Salată De Cartofi Jalape La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați cartofii. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 20-25 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor. Tăiați cartofii și puneți-i într-un castron mediu.
Combinați ridichea și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând bine.
Puneți amestecul de smântână peste cartof și aruncați ușor. Acoperiți și răciți bine.