Salată De Cartofi
Salata de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 20 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 333 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până abia se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Clătiți cartofii cu apă rece pentru a se răci complet; scurgere.
Amestecați maioneza, murăturile, ouăle, ceapa roșie, țelina, muștarul, oțetul, sarea și piperul împreună într-un castron mare. Îndoiți cartofii în amestecul de maioneză.