Salată De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 665 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.77 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ouă, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de ouă de cartofi A la salată de cartofi fierbinți, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de femei schimbătoare de jocuri în alimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în apă rece într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu, lăsându-i să gătească până când furculița este fragedă, aproximativ 15 minute. Într-o tigaie, se sotează slănina la foc mic până când este crocantă.
Așezați slănina pe un prosop de hârtie și aruncați grăsimea.
Scurgeți cartofii, dar nu le clătiți sub apă rece. Mai degrabă lăsați-le să se răcească aproximativ 6 până la 8 minute pe o tigaie. Într-un castron mic combinați oțet, maioneză, muștar, scallions, ceapă, zahăr și sare și piper.
Transferați cartofii într-un bol de amestecare și presărați slănină și ouă fierte tare peste ele. Apoi pliați amestecul de maioneză în cartofi și serviți la temperatura camerei.