Salată de broccoli Crunch cu slănină și coacăze
Salata de broccoli Crunch cu slănină și coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 259 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de agave, oțet de mere, flori de broccoli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Broccoli Cu Morcovi Și Coacăze, Salată de Broccoli cu Feta, ulei de măsline-migdale prăjite și coacăze, și Salată De Broccoli Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Broccoli cu aburi, acoperit, 2 minute. Puneți broccoli în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați.
Combinați maioneza și următoarele 3 ingrediente (prin piper) într-un castron mare.
Adăugați broccoli, coacăze, ceapă și slănină; aruncați bine.
Bacsis: pentru a evita ochii apoși în timp ce tăiați o ceapă, curățați-o mai întâi și răciți-o la frigider înainte de a o tăia.