Salata cu sfeclă și pansament cu iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 242 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de sherry, tarhon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată și sos de rucola cu sfeclă și citrice, Salată Mexicană Tocată Cu Sfeclă Și Sos De Nuci, și Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați sfecla într-o bucată de folie pătrată de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper; pliați folia într-un pachet. Prăjiți până când sfecla este ușor străpunsă cu un cuțit, timp de 30 până la 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ