Salată cu frunze amare

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata cu frunze amare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frisone, rachetă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, Salată mexicană – această salată nu este doar o salată, este o masă, și Salată clasică cu brânză albastră și tur de fermă cu salată Dole.
Instrucțiuni
Amestecați racheta, frise, salata de miel și frunzele de radicchio într-un castron mare.
Stropiți peste aproximativ 4 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, strecurați peste sucul de 1 lămâie, apoi măcinați sare de mare și piper negru deasupra. Aruncați cu mâinile până când toate frunzele strălucesc, apoi serviți.