Salată crocantă de pui de încoronare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata crocantă de pui Coronation. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $3.16 pe portie. O porție conține 579 calorii, 52G de proteine, și 32g de grăsime. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piept de pui, castraveți, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Curry): Salată De Pui Încoronare, Rețeta Clasică De Salată De Pui Încoronare Din 1953, și Pui De Încoronare.
Instrucțiuni
Aruncați pieptul de pui cu pudra de curry și 1 lingură de ulei.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă și gătiți puiul timp de 5-6 minute pe fiecare parte până devine auriu și fiert, apoi tăiați-l în fâșii.
Bateți împreună uleiul rămas și chutney-ul de mango cu o stoarcere bună de suc de lămâie. Apoi, într-un castron mare, aruncați cu castravetele, năsturelul, puiul și majoritatea migdalelor fulgi. Împărțiți între două boluri, împrăștiați cu restul de migdale și savurați cu niște pâine crustă pe lateral.