Salata cremoasă de pui este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 316 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână salată verde, muștar dijon, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Cremoasă De Pui, Salată Cremoasă De Pui, și Salată Cremoasă De Pui Cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un cuptor olandez cu două treimi plin cu apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Înfășurați fiecare piept de pui pe jumătate complet și strâns în folie de plastic rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Adăugați puiul în apă clocotită. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
4
Scoateți din tigaie și lăsați să stea 5 minute. Desfaceți puiul și mărunțiți; la frigider timp de 30 de minute sau până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Combinați maioneza și următoarele 7 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mare, amestecând cu un tel până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați pui, 1/3 cană de țelină, afine și migdale; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.