Salată Carpaccio De Sfeclă Aurie

Salată Carpaccio De Sfeclă Aurie
Salata de Carpaccio de sfeclă aurie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 136 calorii. Un amestec de jalapeno chile, sare și piper kosher, sfeclă aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Carpaccio De Sfeclă Aurie, Carpaccio De Sfeclă Aurie, și Carpaccio De Sfeclă Aurie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înfășurați sfecla bine în folie. Prăjiți sfecla direct pe suportul cuptorului timp de 40 de minute sau până când este doar fragedă când este străpunsă cu un cuțit. Desfaceți, răciți la temperatura camerei și apoi refrigerați până se răcește complet. (Sfecla poate fi făcută cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru uleiul de chile: într-o cratiță mică, combinați uleiul și chile tocată și puneți la foc mediu-mare. De îndată ce chile începe să sfârâie și devine de culoare portocalie, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Transferați uleiul de chile într-un castron mic și răciți complet. (Uleiul de chile poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați acoperit la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați cu grijă sfecla. Folosind o mandolină, setată la o grosime de 1/8 inci sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați sfecla în runde subțiri de hârtie. Aranjați feliile de sfeclă care se suprapun pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Presărați oțetul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Stropiți o parte din uleiul de chile (cu chile tocată) peste sfeclă. Condimentează feliile de sfeclă generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De ChiliUlei De Chili
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
8
Se presară peste tot cu brânza Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
9
Garnisiți cu rucola și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista