Salată Carpaccio De Sfeclă Aurie
Salata de Carpaccio de sfeclă aurie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 136 calorii. Un amestec de jalapeno chile, sare și piper kosher, sfeclă aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Carpaccio De Sfeclă Aurie, Carpaccio De Sfeclă Aurie, și Carpaccio De Sfeclă Aurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înfășurați sfecla bine în folie. Prăjiți sfecla direct pe suportul cuptorului timp de 40 de minute sau până când este doar fragedă când este străpunsă cu un cuțit. Desfaceți, răciți la temperatura camerei și apoi refrigerați până se răcește complet. (Sfecla poate fi făcută cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și refrigerați.)
Pentru uleiul de chile: într-o cratiță mică, combinați uleiul și chile tocată și puneți la foc mediu-mare. De îndată ce chile începe să sfârâie și devine de culoare portocalie, opriți focul.
Transferați uleiul de chile într-un castron mic și răciți complet. (Uleiul de chile poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați acoperit la temperatura camerei.)
Îndepărtați cu grijă sfecla. Folosind o mandolină, setată la o grosime de 1/8 inci sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați sfecla în runde subțiri de hârtie. Aranjați feliile de sfeclă care se suprapun pe un platou mare.
Presărați oțetul peste tot.
Stropiți o parte din uleiul de chile (cu chile tocată) peste sfeclă. Condimentează feliile de sfeclă generos cu sare și piper.
Se presară peste tot cu brânza Gorgonzola.
Garnisiți cu rucola și serviți.