Salată caldă Farro cu ridichi fierte

Salată caldă Farro cu ridichi fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Farro caldă cu ridichi fierte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, farro, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Farro cu fasole verde, ridichi și Feta, Salată caldă de fasole verde și Farro, și Salată caldă de Farro și fasole de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați farro și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
3
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se agită bine; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, rotind o dată și apăsând pentru a aplatiza, până când este crocant, 6 minute; transferați pe o farfurie, lăsând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ridichile, oțetul și mierea în tigaie, condimentați cu sare și piper și fierbeți la foc mic până când ridichile sunt crocante-fragede și glazurate, 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Răzuiește ridichile și Îmbracă-te în farro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
FarroFarro
8
Adăugați inimile de țelină, frunzele de țelină și brânza de capră. Zdrobiți pancetta în castron și aruncați. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(24 De Număr)(24 De Număr)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista