Salată Caldă De Ciuperci

Salată Caldă De Ciuperci
Salata caldă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Ciuperci, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată caldă de cartofi și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Curățați ciupercile perindând blaturile cu un burete curat. Nu le spăla!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Scoateți și aruncați tulpinile și feliați capacele cu grosimea de 1/4 până la 1/2 inch. Într-o tigaie mare, încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciupercile, sarea și piperul în tigaie și sotati timp de 3 minute la foc mediu, aruncând frecvent. Reduceți focul la minim și sotati încă 2 până la 3 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, aranjați rucola pe 4 farfurii de prânz (sau pe un platou) și acoperiți fiecare porție cu 2 felii de prosciutto. Când ciupercile sunt fierte, adăugați oțetul de sherry și restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia fierbinte. Puneți ciupercile și sosul deasupra prosciutto-ului. Cu un cojitor de legume, faceți așchii mari de parmezan și așezați deasupra ciupercilor fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Oțet De SherryOțet De Sherry
ProsciuttoProsciutto
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Presărați roșiile uscate la soare, frunzele de pătrunjel, sarea și piperul și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista