Salată caldă de castane și mere

Salată caldă de castane și mere
Salata caldă de castane și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 430 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de nucă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată Caldă De Castane Și Mere, Salată Caldă De Varză De Mere, și Salată caldă de miel și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați rucola și andive într-un castron mare. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
2
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă mere și eșalotă; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
4
Se adauga castane; saut 1 minut. Se amestecă oțetul, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
OțetOțet
5
Se ia de pe foc; se amestecă uleiul de nucă și restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De NucUlei De Nuc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Se toarnă amestecul de castane peste amestecul de rucola; aruncă. Împărțiți salata în 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
RucolaRucola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista