Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle

Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle
Gratar Salata de pui Caesar cu sos picant Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 15 porții cu 80 de calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de parmezan, piper chipotle în sos adobo, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Romaine, Avocado la grătar și porumb afumat cu pansament Chipotle-Caesar, Salată Caesar De Pui Din Sud-Vest Cu Pansament Chipotle, și Romaine la grătar cu pansament picant Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pansamentul, ardeiul chipotle, coriandrul și hamsiile în recipientul blenderului; capac. Se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
HamsiiHamsii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați salata verde cu pui, crutoane și brânză într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Pui întregPui întreg
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.
4
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista