SALATĂ CAESAR DE PUI LA GRĂTAR

SALATĂ CAESAR DE PUI LA GRĂTAR
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare americană. Încercați să faceți salată Caesar de pui la grătar acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, crutoane condimentate, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Salată Caesar cu pui Caesar la grătar, Salată Caesar cu pui Caesar la grătar, și Salată Caesar De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Albarino, Gavi

Pinot Grigio, Albarino și Gavi sunt alegeri excelente pentru salata de pui Caesar. Vă recomandăm un vin alb crocant, uscat, cum ar fi un Gavi, Albari Cargo sau Pinot Grigio. Aceste vinuri rezistă pansamentului înțepător și completează celelalte arome. Kettmeir Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Kettmeir Pinot Grigio
Kettmeir Pinot Grigio
Pinot Grigio a fost cultivat în regiunea Trentino de secole. Succesul său a dus la speculații că strugurii din alte regiuni cu climă și condiții similare ar merge bine în Trentino. Acest lucru s-a dovedit a fi deosebit de adevărat în cazul strugurilor originari din regiunile Bordeaux, care au aceeași latitudine ca Trentino. Clasicul Pinot Grigio este fermentat la rece, apoi sticla îmbătrânită câteva luni pentru a produce un vin cu structură și aciditate crocantă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista