Salată Caesar cu ciuperci Shiitake
Salata Caesar cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 581 calorii, 17g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper proaspăt măcinat, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de sorg cu linte încolțită și ciuperci Shiitake, Salată asiatică de varză cu pui la grătar și ciuperci SHIITAKE, și Sebastă prăjită la tigaie cu ciuperci Shiitake saut și salată de cartofi mov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc moderat.
Adăugați pâinea cubată, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și amestecați pentru a acoperi pâinea cu uleiul. Saut pâinea până când este crocantă și ușor rumenită, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din usturoi.
Transferați într-un bol mare de salată.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul de gătit la foc moderat.
Adăugați ciupercile, 1/4 linguriță piper și restul de 1/4 linguriță sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede, 2 pana la 3 minute.
Adăugați jumătate din usturoiul rămas și pătrunjelul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut mai mult.
Adăugați ciupercile în crutoane.
Puneți ouăle, oțetul, pasta de hamsii și usturoiul rămas, 1/4 linguriță de piper și 5 linguri de ulei de măsline într-un blender sau robot de bucătărie și bateți până se omogenizează.
Adăugați salata verde la ciuperci și crutoane, presărați parmezan, apoi adăugați pansamentul. Aruncă pentru a acoperi.
Recomandare vin: deoarece vinurile spumante au o aciditate surprinzător de mare,o șampanie brut nonvintage va merge bine cu această salată, potrivind oțetul din dressing și tăind bogăția parmezanului.