Salată Balsamică-Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata balsamică-pui la grătar. O porție conține 513 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.18 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de căpșuni, piept de pui, arahide prăjite cu miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui la grătar cu căpșuni și Balsamic, Salată De Pui La Grătar Cu Afine-Balsamică, și Salată balsamică de pui și căpșuni la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, Așezați 1 cană de pansament și pui; întoarceți punga pentru a acoperi. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Puneți puiul pe grătar; aruncați marinada. Acoperiți grătarul; reduceți căldura la minim și gătiți 7 minute. Întoarceți puiul; gătiți cu 7 până la 8 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F).
Tăiați puiul peste cereale în fâșii subțiri.
În bolul de 7 litri, aruncați ușor puiul, salata verde, căpșunile și restul de 3/4 cană de pansament.