Salată Balsamică Portabella Cu Brânză De Capră
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și pescatariană? Salata balsamică Portabella cu brânză de capră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, maghiran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne și spanac-ciuperci Portabella umplute cu brânză de capră, Balsamic De Căpșuni + Salată De Brânză De Capră, și Salată de vită prăjită fără gătit cu brânză de capră și balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft la 4 inci de elementul broiler și încălziți broilerul la înălțime. Într-un castron mediu, zdrobiți fileurile de hamsii cu o furculiță sau o lingură de lemn până când formează o pastă. Se amestecă oțetul, șalota, muștarul, maghiranul, 3/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei până se amestecă bine. Bateți încet uleiul. Ștergeți ciupercile cu un prosop de hârtie.
Scoateți și aruncați tulpinile. Folosiți o lingură pentru a răzui și aruncați branhiile de ciuperci.
Periați capacele de ciuperci cu 4 Tbs. și se presară cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Așezați capacele, cu branhia în sus, pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până când capacele încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Întoarceți-le și continuați să fierbeți până când sunt bine rumenite și fragede, 3 până la 4 minute.
Transferați capacele pe o placă de tăiat și tăiați-le în felii de 1,4 inci. Într-un castron mare, combinați verdeața pentru copii și roșiile cherry; adăugați 6 linguri. a pansamentului și aruncați bine pentru a acoperi. Pentru a servi, puneți porții egale de verdeață și roșii pe farfurii și aranjați feliile de ciuperci deasupra.
Stropiți fiecare salată cu aproximativ 1 lingură. din pansamentul rămas.
Se presară cu brânza de capră mărunțită și se servește. Sugestii De Servire
Se servește cu felii prăjite de pâine cu aluat frecat cu un cățel de usturoi și partea tăiată a unei roșii.
pe baza a patru porții, calorii
10, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
12, Grăsimi Polinesaturate