Salată Balsamică Portabella Cu Brânză De Capră

Salată Balsamică Portabella Cu Brânză De Capră
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și pescatariană? Salata balsamică Portabella cu brânză de capră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, maghiran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne și spanac-ciuperci Portabella umplute cu brânză de capră, Balsamic De Căpșuni + Salată De Brânză De Capră, și Salată de vită prăjită fără gătit cu brânză de capră și balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft la 4 inci de elementul broiler și încălziți broilerul la înălțime. Într-un castron mediu, zdrobiți fileurile de hamsii cu o furculiță sau o lingură de lemn până când formează o pastă. Se amestecă oțetul, șalota, muștarul, maghiranul, 3/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei până se amestecă bine. Bateți încet uleiul. Ștergeți ciupercile cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MaghiranMaghiran
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți și aruncați tulpinile. Folosiți o lingură pentru a răzui și aruncați branhiile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Periați capacele de ciuperci cu 4 Tbs. și se presară cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Așezați capacele, cu branhia în sus, pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până când capacele încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Întoarceți-le și continuați să fierbeți până când sunt bine rumenite și fragede, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Transferați capacele pe o placă de tăiat și tăiați-le în felii de 1,4 inci. Într-un castron mare, combinați verdeața pentru copii și roșiile cherry; adăugați 6 linguri. a pansamentului și aruncați bine pentru a acoperi. Pentru a servi, puneți porții egale de verdeață și roșii pe farfurii și aranjați feliile de ciuperci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
VerziiVerzii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți fiecare salată cu aproximativ 1 lingură. din pansamentul rămas.
6
Se presară cu brânza de capră mărunțită și se servește. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
7
Se servește cu felii prăjite de pâine cu aluat frecat cu un cățel de usturoi și partea tăiată a unei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
380, grăsime
2
34, Calorii Grase
1
310, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
10, Grăsimi Mononesaturate
4
23, carbohidrați
5
780, colesterol
6
20, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
12, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista