Salată Balsamică Portabella Cu Brânză De Capră

Salată Balsamică Portabella Cu Brânză De Capră
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și pescatariană? Salata balsamică Portabella cu brânză de capră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, maghiran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne și spanac-ciuperci Portabella umplute cu brânză de capră, Balsamic De Căpșuni + Salată De Brânză De Capră, și Salată de vită prăjită fără gătit cu brânză de capră și balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft la 4 inci de elementul broiler și încălziți broilerul la înălțime. Într-un castron mediu, zdrobiți fileurile de hamsii cu o furculiță sau o lingură de lemn până când formează o pastă. Se amestecă oțetul, șalota, muștarul, maghiranul, 3/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei până se amestecă bine. Bateți încet uleiul. Ștergeți ciupercile cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
MaghiranMaghiran
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți și aruncați tulpinile. Folosiți o lingură pentru a răzui și aruncați branhiile de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3
Periați capacele de ciuperci cu 4 Tbs. și se presară cu 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Așezați capacele, cu branhia în sus, pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până când capacele încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Întoarceți-le și continuați să fierbeți până când sunt bine rumenite și fragede, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Transferați capacele pe o placă de tăiat și tăiați-le în felii de 1,4 inci. Într-un castron mare, combinați verdeața pentru copii și roșiile cherry; adăugați 6 linguri. a pansamentului și aruncați bine pentru a acoperi. Pentru a servi, puneți porții egale de verdeață și roșii pe farfurii și aranjați feliile de ciuperci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
VerziiVerzii
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Stropiți fiecare salată cu aproximativ 1 lingură. din pansamentul rămas.
6
Se presară cu brânza de capră mărunțită și se servește. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
7
Se servește cu felii prăjite de pâine cu aluat frecat cu un cățel de usturoi și partea tăiată a unei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
380, grăsime
2
34, Calorii Grase
1
310, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
10, Grăsimi Mononesaturate
4
23, carbohidrați
5
780, colesterol
6
20, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
12, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista