Salată Antipasto
Salata Antipasto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 417 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, Salam, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu o mână de gheață și apă. Aduceți o cratiță cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie, dar încă crocante, aproximativ 3 până la 4 minute.
Transferați într-o baie de gheață pentru a se răci.
Scurgeți fasolea pe prosoape de hârtie, apoi tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Într-un castron mare de servire aruncați împreună fasole, măsline, ardei roșu, ceapă, brânză și salam. Într-un castron separat măturică în ordine, oțet de vin roșu, zahăr, ulei și piper negru, dupa gust.
Se toarnă peste salată, se aruncă și se servește.