Salata de varza cu mere de struguri

Salata de varza cu mere de struguri
Salată de varză cu struguri și mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți per porție. O porție conține 118 calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de salată de varză, nuci, tartă de mere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Placinta cu struguri și mere, băutura cu struguri cu mere și plăcintă cu struguri și mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de servire, combinați amestecul de salată de varză, bezele, stafidele și iaurtul. Se amestecă mărul, strugurii și nucile. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
StruguriStruguri
Iaurt Grecesc Simplu Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (2 La Sută).Iaurt Grecesc Simplu Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (2 La Sută).
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista