Salata de soare

Salata de soare
Salata Sunshine ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 99 de calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 10. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și luați banane, bucatele de ananas, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sunshine Salad, Broccoli Sunshine Salad și Florida Sunshine Salad.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul și portocalele, rezervând sucurile. Într-un castron mare, combinați amestecul de budincă cu sucuri de fructe rezervate. Încorporați ananas, portocale și căpșuni; se lasa la rece cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați bananele chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Găsind un echilibru minunat între fructe dulci, note de citrice savuroase și un final condimentat de vanilie, Votre Santé Chardonnay 2010 oferă un parfum delicat de piersici, lămâi și pere condimentate împreună cu arome delicioase de mere, ananas și vanilie prăjită. Merge bine cu brânză albastră, pește și paste.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista