Salata Caesar cu pui de Dijon

Salata Caesar cu pui de Dijon
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Salata Caesar cu pui din Dijon ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Acest fel principal are 267 de calorii, 35 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui, muștar Dijon, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușor}, Salată Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușoară} și Salată de paste Caesar de pui cu dressing Caesar ușor.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul, smântâna, apa, sosul Worcestershire, muștarul, usturoiul și piperul. Se amestecă 1 lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă romaine cu 1/4 cană de dressing; împărțiți în patru farfurii. Acoperiți cu pui; stropiți cu dressingul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
RomaineRomaine
3
Se presară cu restul de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Albarino, Gavi

Salata Caesar de pui poate fi combinată cu Pinot Grigio, Albarino și Gavi. Vă recomandăm un vin alb crocant și uscat, cum ar fi Gavi, Albariño sau Pinot Grigio. Aceste vinuri rezistă sosului înțepător și completează celelalte arome. La Crema Monterey Pinot Gris cu 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Crema Monterey Pinot Gris
La Crema Monterey Pinot Gris
Arome de nectarina, para Bosc, caprifoi si piatra umeda de rau. Arome de pepene galben, măr galben și lămâie Meyer. Aciditate vie, cu un final lung, dar rafinat. Acest vin este grozav alături de salate ușoare, în special cu sosuri de vinaigretă și paste ușoare, în special cu fructe de mare sau lămâie. Încercați o brânză camembert lipicioasă și cu siguranță prosciutto cu ea!
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista