Sablefish la grătar cu cimbru-Salsa verde cu lămâie

Sablefish la grătar cu cimbru-Salsa verde cu lămâie
Rețeta Sablefish la grătar cu salsa verde de cimbru-lămâie ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 89 cenți pe porție. 31 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână serrano chile, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon La Grătar Cu Lămâie Și Cimbru Salsa Veracruzana, Sablefish de tei de miere cu Salsa de porumb Jalapeno, și Midii la grătar cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista