Răspândirea gravă a brânzei de plante ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 107 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți muștar, pătrunjel, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Răspândirea Brânzei De Ierburi De Usturoi, Citrus & Herb-Cremă De Brânză Răspândită, și Răspândirea de capră și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, usturoiul, muștarul, sosul Worcestershire, pătrunjelul, buruienile de mărar, busuiocul, măslinele și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se transferă în matrița dorită și se răcește la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.