Răspândirea Crabului
Răspândirea crabului ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente de lămâie-piper, usturoi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 308 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Răspândirea Crabului Fierbinte, Răspândirea Crabului, și Răspândirea Crabului Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Pentru a servi răcit, acoperiți și refrigerați până la servire.
Se presară cu boia de ardei.
Pentru a servi cald, lingură într-un vas de copt uns cu 3 căni.
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 15 minute sau până se încălzește.
Serviți cu biscuiți sau legume.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Valea Lunii Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Valea Lunii Chardonnay]()
Valea Lunii Chardonnay
Aromele de piersică coaptă, pere coapte și vanilie dulce sunt accentuate de note de scorțișoară și cuișoare. Fructele coapte și aromele dulci de stejar însoțesc o senzație de gură bogată și cremoasă, cu suficientă aciditate strălucitoare pentru a concentra finisajul.Valea Lunii Chardonnay este un acompaniament încântător pentru salate, fructe de mare, păsări, carne la grătar mai ușoară și paste pe bază de cremă.