Răspândirea Covrigului Cu Usturoi

Răspândirea Covrigului Cu Usturoi
Usturoi-planta covrig răspândirea ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, cremă de brânză, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chipsuri de usturoi, ierburi și parmezan, Usturoi și unt de plante răspândit, și Răspândirea Brânzei De Ierburi De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați smântâna, brânza feta, usturoiul și condimentele; se amestecă bine. Prajiti covrigi daca doriti; top cu răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Sezonul GoyaSezonul Goya
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
BagelBagel
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista