Răspândirea Caldă A Brânzei De Broccoli
Răspândirea caldă a brânzei de Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 14 porții cu 212 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, biscuiți pentru gustări de grâu, amestec de sos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Răspândirea Caldă A Brânzei De Slănină, Șuncă caldă și brânză, și Brânză Caldă Savuroasă Răspândită.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, smântâna și sosul de salată până se amestecă. Îndoiți broccoli și 1-1 / 2 căni de brânză.
Lingura într-o mică adâncime 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 20 de minute.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Se servește cald cu biscuiți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).