Răspândire De Pui-Anghinare
Răspândirea de pui-anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cutie Cadou Cu Pui-Anghinare-Brânză, Focaccia proaspătă cu pui marinat și spanac și anghinare, și Răspândire Fierbinte De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați inimile de anghinare în robotul de bucătărie și procesați până se toacă mărunt. Puneți lingura într-un castron și lăsați-o deoparte.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pui și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați să se răcească.
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch și puneți-l deoparte.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit și adăugați ceapă și usturoi. Saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Puneți amestecul de pui și ceapă în robotul de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Adăugați iaurt, maioneză, brânză și sosuri și pulsați până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de pui la anghinare; se amestecă bine.
Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 1 litru acoperit cu spray de gătit și se presară cu boia.
Coaceți amestecul la 350 timp de 25 de minute sau până se încălzește.
Se servește întins cald sau rece cu pâine franceză sau biscuiți.