Rutabagas și napi zdrobiți cu parmezan
Rutabagas zdrobit și napi cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, parmezan, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Rutabagas irlandez (suedezi sau napi galbeni) cu ceapă caramelizată, Cremos Distrus Rutabagas, și Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați rutabagas, 1 linguriță. sare și 6 căni de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere și gătiți 25 de minute.
Adăugați napi și gătiți încă 20 de minute sau până când legumele sunt fragede; scurgere.
Combinați legumele, brânza și următoarele 4 ingrediente într-un bol mare de amestecare; se pasează cu un tocător de cartofi (sau se bate la viteză medie cu un mixer electric) până la consistența dorită. Se amestecă bourbon, dacă se dorește.