Rutabaga Gratin
Rutabaga Gratin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pesmet, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Rutabaga Gratin, Rutabaga Gratin, și Gratin de cartofi și Rutabaga.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până la cald.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă făina. Adăugați treptat lapte; gatiti 10 minute sau pana cand este usor gros, amestecand constant cu un tel.
Se ia de pe foc; adăugați brânză, salvie, praf de usturoi, sare și piper, amestecând până se topește brânza. Se amestecă rutabagas.
Lingura într-un vas de copt superficial 1 1/2-quart acoperite cu spray de gătit; se presara cu pesmet.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până la aur.