Rumaki

Rumaki
Rumaki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet, zahăr, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Rumaki, Rumaki, și Rumaki Polinezian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de soia, oțetul și zahărul împreună într-un bol până când zahărul este complet dizolvat; se toarnă într-o tigaie mare și se pune la foc mediu. Gatiti ficatul de pui in sos pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Feliați ficatul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Așezați o bucată de ficat, un castan de apă și o bucată de ananas pe o bucată de slănină și fixați învelișul de slănină cu o scobitoare introducând toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
CastaneCastane
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
FicatFicat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Așezați pe o tavă de copt și repetați până când toate ingredientele au fost înfășurate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe al doilea raft până când slănina este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista