Rumaki
Rumaki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet, zahăr, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Rumaki, Rumaki, și Rumaki Polinezian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sosul de soia, oțetul și zahărul împreună într-un bol până când zahărul este complet dizolvat; se toarnă într-o tigaie mare și se pune la foc mediu. Gatiti ficatul de pui in sos pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Feliați ficatul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Așezați o bucată de ficat, un castan de apă și o bucată de ananas pe o bucată de slănină și fixați învelișul de slănină cu o scobitoare introducând toate ingredientele.
Așezați pe o tavă de copt și repetați până când toate ingredientele au fost înfășurate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe al doilea raft până când slănina este crocantă, aproximativ 5 minute.