Rulourile de cartofi ale lui Gram

Rulourile de cartofi ale lui Gram
Rulourile de cartofi Gram ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 100 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, zahărul, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Încercați Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Gram ' s Clam Dip, și Plăcintă cu oală de pui Gram pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ovăzul într-un robot de bucătărie și procesați până la sol. Lingurați ovăzul măcinat într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Așezați cartoful și lichidul de gătit în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/3 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă amestecul de cartofi piure, 1 cană de apă, lapte praf, 1/4 cană de zahăr, ulei și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Adăugați ovăz măcinat și 3 căni de făină; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Se amestecă 3 1/2 căni de făină pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate; acoperiți o jumătate strâns cu folie de plastic și dați-l la frigider. Împărțiți cealaltă jumătate în 24 de porții egale. Împărțiți fiecare porție în 3 bucăți egale; modelează fiecare piesă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Așezați 3 bile în fiecare dintre cele 24 de căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
8
Periați albușul de ou peste rulouri și presărați cu semințe. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
10
Descoperiți aluatul; coaceți la 350 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
11
Scoateți jumătatea rămasă de aluat din frigider; descoperiți și lăsați să stea 15 minute sau până la temperatura camerei. Împărțiți aluatul în 24 de porții egale și procedați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Notă: pentru a face pâini de 2 (9 inci), împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Rulați fiecare într-un dreptunghi de 14 x 8 inci. Începând de la partea scurtă, rotiți fiecare dreptunghi, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, în tigăi de pâine de 2 (9 x 5 inci) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
15
Periați albușul de ou peste pâini și presărați cu semințe. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Descoperiți și coaceți la 350 timp de 40 de minute, protejând vârfurile pâinilor cu folie după 25 de minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate8
Revista